At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug. Det er ikke kun chili vi sylter, men også en masse andet, der skal nok komme opskrifter på det hele
Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Til sidst vendes de let syltede gulerødder i, undgå at få for meget væske med. Snit forårsløg i fine tynde skiver, bland i en skål med asparges, majs og de andre grøntsager
Kalvefrikasséen serveres med kogte kartofler og syltede rødbeder. Derfor er der ofte også spæde, friske grøntsager i frikasséen – asparges, ærter, karotter, blomkål osv
Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltede agurker, asier, agurkesalat eller hvad du måtte have af surt
syltede drueagurker. Jeg har skruet op for næringsindholdet ved at tilsætte lidt flere grøntsager, vælge fuldkornsbrød i stedet for det hvide toastbrød og finde en lækker mayonnaise, hvor der er brugt olie af god kvalitet
gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Hvidvin og de grofthakkede grøntsager tilsættes – nu skal suppen stå og småkoge i ca
Torskerognssalat er sundt, lækkert og fyldt med smag, og det kan gøres endnu mere spændende ved at tilføje flere grøntsager som for eksempel forårsløg, syltede agurker eller æble