Syltede kirsebær 2 opskrifter

Syltede kirsebær med Amaretto

Syltede kirsebær med Amaretto

De syltedekirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Cookies med kirsebær & hvid chokolade

Cookies med kirsebær & hvid chokolade

Vend kirsebærrene i blandingen. 125 g sukker. 250 g blødt smør. 250 g hvedemel. 125 g havregryn. 200 g hvid chokolade. ca 100 g syltedekirsebær, der må godt komme lidt af siruppen med (jeg bruger de populære amarone kirsebær, som er i et hvidt glas med blå/rød mønster på). hvis du gerne vil temperere chokoladen, kan det nogenlunde gøres ved at smelte 2/3 dele af chokoladen, tage den af vandbadet og kon den sidste del af chokoladen i så den smelter. 125 g. 250 g. 250 g. 125 g. 200 g
Kløbenboller minder om mormor

Kløbenboller minder om mormor

Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang  bare at fylde syltedekirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS
Grov løgtærte med hytteost og timian

Grov løgtærte med hytteost og timian

fransk løgsuppe med ostebrød eller bruger dem til syltede rødløg eller karamelliserede løg til eksempelvis en nem, lækker omelet med gedeost
Glædelig jul og lidt af julens konfekt

Glædelig jul og lidt af julens konfekt

Kirsebær-marcipan med nougat og knas. Hak kirsebærrene fint og bland dem med marcipan, lagen og mandelmelet, til konsistensen er god og fast
Cherry Cheesecake

Cherry Cheesecake

Til pynten blender du kirsebærrene ganske kort og tilsætter sukker efter smag. Hæld dette i kirsebærblandingen
Kirsebær-marcipan med nougat og knas

Kirsebær-marcipan med nougat og knas

I Femina stødte jeg på en opskrift på det lækreste konfekt med kirsebær, hvilket passede helt perfekt med det glas lækre Amarena kirsebær som stod og ventede i min køkkenskuffe
Kirsebærkage

Kirsebærkage

Bland de udstenede kirsebær med kartoffelmel og vend dem forsigtigt i dejen. Bag kirsebærkagen midt i ovnen
Risalamande-kage

Risalamande-kage

 KirsebærgeleKom husblas i koldt vand.  Hæld kirsebær incl. Pynt dem med kirsebær og grannåle. Fordel den færdige dej på de to plader – helst kun på 2/3 af pladen.  Tag 10 kirsebær fra til pynt (som halveres).  Gør din form klar med film (størrelse 2).  Stik også kirsebær geleen ud i en trekant – størrelse 1 yderside. 235 g rørsukker. 235 g mandelmel. 250 g syltedekirsebær inklusiv saft. 1/2 dl grannåle. 2 spsk. 2 dl lys portvin. 1/2 dl hyldeblomstsaft. 1/2-1 stang vanilje. 2 dl fløde. 250 g mørk chokolade. 210 g kakaosmør
Vegansk julemad og catering anno 2017

Vegansk julemad og catering anno 2017

Syltede agurker. Cashew Dreamcake m/kirsebær og vanilje. Postej af nødder, tofu og champignoner, toppet med en skøn blanding af grillede svampe og syltede rødløg
Heksesnitter til Halloween

Heksesnitter til Halloween

Kagen er med syltedekirsebær og nougat, som er ingredienser. syltedekirsebær uden sten (afdryppet vægt)

Risalamande med portvinskirsebær

Derudover skal kirsebærrene være lækkert tilbehør, der tilfører desserten noget “umpf”. Jeg er vild med denne udgave med de portvinskogte kirsebær
Amarena kirsebær (syltede kirsebær)

Amarena kirsebær (syltede kirsebær)

Her er en virkelig nem opskrift på syltedekirsebær, og jeg lover at det bliver et hit. Netop nu er kirsebærtræerne fyldte med modne kirsebær, og der er masser af muligheder for at lave lækre ting med dem