De syltedekirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Vend kirsebærrene i blandingen. 125 g sukker. 250 g blødt smør. 250 g hvedemel. 125 g havregryn. 200 g hvid chokolade. ca 100 g syltedekirsebær, der må godt komme lidt af siruppen med (jeg bruger de populære amarone kirsebær, som er i et hvidt glas med blå/rød mønster på). hvis du gerne vil temperere chokoladen, kan det nogenlunde gøres ved at smelte 2/3 dele af chokoladen, tage den af vandbadet og kon den sidste del af chokoladen i så den smelter. 125 g. 250 g. 250 g. 125 g. 200 g
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltedekirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS
I Femina stødte jeg på en opskrift på det lækreste konfekt med kirsebær, hvilket passede helt perfekt med det glas lækre Amarena kirsebær som stod og ventede i min køkkenskuffe
KirsebærgeleKom husblas i koldt vand. Hæld kirsebær incl. Pynt dem med kirsebær og grannåle. Fordel den færdige dej på de to plader – helst kun på 2/3 af pladen. Tag 10 kirsebær fra til pynt (som halveres). Gør din form klar med film (størrelse 2). Stik også kirsebær geleen ud i en trekant – størrelse 1 yderside. 235 g rørsukker. 235 g mandelmel. 250 g syltedekirsebær inklusiv saft. 1/2 dl grannåle. 2 spsk. 2 dl lys portvin. 1/2 dl hyldeblomstsaft. 1/2-1 stang vanilje. 2 dl fløde. 250 g mørk chokolade. 210 g kakaosmør
Syltede agurker. Cashew Dreamcake m/kirsebær og vanilje. Postej af nødder, tofu og champignoner, toppet med en skøn blanding af grillede svampe og syltede rødløg
Her er en virkelig nem opskrift på syltedekirsebær, og jeg lover at det bliver et hit. Netop nu er kirsebærtræerne fyldte med modne kirsebær, og der er masser af muligheder for at lave lækre ting med dem