Syltede kirsebær i lage opskrifter

Risalamande med portvinskirsebær

Derudover skal kirsebærrene være lækkert tilbehør, der tilfører desserten noget “umpf”. Risalamande er ikke bare risalamande
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Sovsen blev lavet af stegeskyen, der først var skummet af for fedt, en sjat portvin mere og nogle skefulde italienskesyltede sure kirsebærilage
En drøm af en kirsebærkage

En drøm af en kirsebærkage

Der var et halvt glas tilbage af de italienskesyltedekirsebær,  jeg brugte isidste uge tilgriseskanken, så det blev en kirsebærkage
Sløjfe roulade med chokolade creme

Sløjfe roulade med chokolade creme

Smør et lag chokoladecreme på kagen og læg en stribekirsebær. Jeg lage nogle bønner i hjørnerne af bradepanden for at holde papiret nede