Kirsebær-marcipan med nougat og knas Hak kirsebærrenefint og bland dem med marcipan, lagen og mandelmel, tilkonsistensen er god og fast TildeMa(d)
Risalamande med portvinskirsebær Derudover skal kirsebærrene være lækkert tilbehør, der tilfører desserten noget “umpf”. Risalamande er ikke bare risalamande
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær Sovsen blev lavet af stegeskyen, der først var skummet af for fedt, en sjat portvin mere og nogle skefulde italienskesyltede sure kirsebærilageDalsgaard i Skivholme
En drøm af en kirsebærkage Der var et halvt glas tilbage af de italienskesyltedekirsebær, jeg brugte isidste uge tilgriseskanken, så det blev en kirsebærkageDalsgaard i Skivholme
Sløjfe roulade med chokolade creme Smør et lag chokoladecreme på kagen og læg en stribekirsebær. Jeg lage nogle bønner i hjørnerne af bradepanden for at holde papiret nede Alice's mad
Tilbehør til julemiddagen: Hjemmelavet traditionel julemadSyltedeAsier. Syltede rødbeder. Kirsebærsauce. ½ literlagereddike. Rødkålen skal være dækket af lagen. Hvis man har tid og lyst, så kan man jo prøve at lave tilbehørettiljulemiddagen selv helt fra bunden Juletiden