Kogte gulerodskugler, letsyltede gulerodsmargen og gulerodspuré. Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Hårdkogte æg, hakket i tern, hakkede syltederødbeder og hakkede rå løg. Har valgt at servere retten med spejlæg og rødbeder, men ellers serveres den med rødbeder, rå løg, og hårdkogte æg alt finthakket
Kom kødet i en skål med finthakket løg, rødbeder, drueagurk og lidt kapers. Sæt fadet i en forvarmet ovn, næstnederste rille ved 200 grader i ca. 4 skive(r) Hakkede syltederødbeder
syltederødbederfra glas. Server med rødbeder og sennep. Skær de kogte kartofler i store stykker, steg dem med løg, salt og peber fra kværn, i en blanding af rapsolie og smør