skyllet med atamon, hvis i forventer det skal stå lidt længere i køleskabet. 4 rødløg. 4 rødløg. FORORD. Når først den slags står i køleskabet, finder man ud af, hvor mange ting man kan bruge det til
Lad dem køle lidt af, eller kom dem på glas skyllet i atamon, hvis de skal gemmes længe. 6 rødløg. Skær imens rødløg i skiver og kom dem i marinaden og kog dem med 10-15 minutter. 6 rødløg
Rigtig godt til det formål er syltederødløg. Det er selvølgelig en smagssag, men så fedt er det heller ikke at tygge i laurberblade og peberkorn… Skyl syltaglas i atamon (1 tsk atamon til en sjat varmt vand, låg på, ryst, låg af, hæld ud, så er det klar) Det forlænger holdbarheden, men det er også fint uden, hvis man bare får dem spist indenfor et årti eller to…. 3 store rødløg, snittet i passende stykker. 3 store rødløg, snittet i passende stykker
skolde glasset og skylle det med atamon, hvis løgene skal holde sig i længere tid. Nogle gange har de de lækreste syltederødløg og dem måtte jeg da også prøve at lave