Det er nemt at lave syltederødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg må jo have haft ufattelig stor trang til den slags mad da jeg biksede madplanerne for de sidste par uger sammen, siden de har optrådt igen og igen
), pesto og syltederødløg blev det til - plus nyankommerne her til bloggen og indlæggets stjerner. Med alt det i køleskabet er det altså både nemt og lækkert at smække aftensmaden sammen
Jeg er også netop flyttet hjemmefra, og her kunne jeg sagtens forestille mig, at flere aftens(leverpostejs)mader kunne blive en del af min madplan – gerne som min kreation med syrlige syltederødløg, sprøde og salte rødbedechips og frisk persille for enkel, men ekstra luksus
lage fra syltede agurker. Ligeledes kan du med fordel servere kold kartoffelsalat til grillmad – f. Hak løg og de syltede agurker, og skær tomater og vindruer i halve
1 rødløg i tynde skiver. 100 g syltede agurker i skiver. Fremgangsmåde. Kartoffelfrikadeller. Kom tomaterne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem stå i ca
Med min kreation gik jeg ud fra, at jeg gerne ville have noget salt, sprødt og friskt i modspil til den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltederødløg, saltede og sprøde rødbedechips og frisk persille (se billede herunder)
kylling, hummus, syltederødløg, alm. rødløg og salat. I den forbindelse skulle vi da lige have en bid mad sammen, og det foregik på henholdsvis Penny Lane og Caféministeriet
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltede agurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken