Syltedeagurker og rabarberkompot serveres on the side. Fremgangsmåde. Grønne bønner. - Den danske kylling, som har hygget sig i urtehaven med rabarber og agurker
Serveret med syltede agurk og dampet spidskål. Retten var bygget op om et lille stykke sprødt rugbrød, hvorpå der var små skiver af kartofler, små rejer og karse på toppen
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltedeagurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltedeagurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
Efter besøget på Molskroen i lørdags har planen været at forsøge sig frem med en salat med æble og basilikum, inspireret af deres ‘syltede æblekugler vakumeret med basilikum’
Syltedeagurker og rabarberkompot serveres on the side. Fremgangsmåde. Grønne bønner. - Den danske kylling, som har hygget sig i urtehaven med rabarber og agurker
Serveret med syltede agurk og dampet spidskål. Retten var bygget op om et lille stykke sprødt rugbrød, hvorpå der var små skiver af kartofler, små rejer og karse på toppen
Dådyrsfilet med syltede løg, abrikosgelé, kartoffelpuré, blåbær og fondantDessert. Pandekagerne vendes, når der kommer små bobler på oversiden, hvorefter de vendes