Fyld cremen i tærten og afslut med bærrene. Tærtedej. 75 g smeltet chokoladeMakroncreme. 300 g brombær. Kom æggeblommer, sukker, majsstivelse samt vaniljekorn i en gryde og pisk det igennem med fløden
Fyld tærten med den afkølede chokoladecreme, pynt med bær og påskeæg. Hvis den er for "chokolade-tung", kan man vælge at bruge lidt mindre chokoladefyld og lidt flere bær
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Den her stikker helt klart den hos bageren og der er ikke et øje tørt, den har en lækker sprød tærtebund, kransekagemasse, chokolade, en lækker creme og så en masse skønne søde jordbær og blåbær
), tærtedagen. Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags