Smør hindbærkompotten ud over kiksebunden. Digestive kiks, knust. Bund. Opskriften er til en tærte/spring form men her har jeg lavet den i portions glas
Hele herligheden hældes i tærteformen med kiks. Og hvis det skal være helt, helt rigtigt, så er den originale tærte heller ikke bagt, men en reaktion der sker mellem den kondenseret mælk, æg og limesaft, som gør at det hele tykner
Smør en tærte-form eller anden ønsket form og læg kikseblandingen på. Jeg havde lavet to banoffee pies men her skriver jeg bare opskriften til én pie(tærte)
En tærte med fyld af chokoladetrøffel og med kiksebund har længe været på min liste over kager, jeg gerne ville bage, så vi endte med en kombination af disse
I dag vil jeg foreslå en aspargestærte. Her er derfor forslag til nogle anderledes dips, der både kan spises med brød eller kiks – og bruges som dressinger til salater
Smør bund og sider i en rund tærteform let. Rør knust kiks og sukker sammen i en skål. Til bunden. Tilsæt det smeltede smør, og miks det sammen med en gaffel, til smørret er blandet godt sammen med kiksen
Pres dejen ned i bunden og op ad siderne af tærtefadet eller springformen. Køl tærten helt ned og sæt den i køleskabet i minimum en time – jeg lod den stå natten over
Pulse kager/kiks i en foodprocessor indtil finmalet. Bund. Bund. Tryk let smuldrende blandingen i bund og op på siden af 20 cm springform/ tærteform. 200 g vanilje småkager/Graham kiks