Vand flødeskumog kagecreme sammen og kom det i en sprøjtepose med en stor rund tyl. Når kagecremen har sat sig piskes fløden til skum sammen med masser af vanilje (jeg bruger sådan en kværn med hele vaniljestænger i)
opvarm jordbærmed flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Herefter fordeles halverede jordbær på tærtenog der drysses med de grofthakkede pistacienødder. Mørdejen rulles ud ogtærtefadet beklædes, hvorefter den fyldes halvt op med mazarinmassen
med lidt jordbær-sirup (kan sagtens undlades). Mår jeg tænker sommer og kage - er der helt sikkert mange af frugt involveret, så dagen kage blev en Sommertærtemed frugter og mazarin-bund
opvarm jordbærmed flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Pisk fløden til skum sammen med vanilje og bland den sammen med vaniljecremen og sæt det på køl. Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteformog stik nogle huller med en gaffel
), tærtedagen. Hak chokoladen groft og put den sammen medfløden i en gryde. Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Pisk fløden til flødeskum sammen med kornene fra vaniljestangen og den revede citronskal. Der var også ekstra creme, og den blev blot sat på køl og så serveret "on the side" sammen med flere jordbær, så dem der ville have mere creme eller flere bær, kunne tage det
Sprød tærtebundmed en sød cremebudding med ris og vanilje. Eksempelvis er deres ”kolacz” en kage, hvis dej indeholder smør og cream cheese, som gør dejen porøs på omtrent samme måde som en tærte
Pisk fløden til sprøjtefast flødeskumog vend det sammen med den afkølede vaniljecreme. Smelt æblegeléen ved lav varme og pensl jordbærtærternemed geléen