Tærte med bær og fløde opskrifter

Christianshavner Tærte LCHF

Christianshavner Tærte LCHF

Desuden er en original Christianshavner tærtemedjordbær skum men jeg er mere til hindbær. Men prøv den medblåbær, brombær eller et mix af bær
Tærte med pistacie, vaniljecreme og blåbær.

Tærte med pistacie, vaniljecreme og blåbær.

Vand flødeskumog kagecreme sammen og kom det i en sprøjtepose med en stor rund tyl. Når kagecremen har sat sig piskes fløden til skum sammen med masser af vanilje (jeg bruger sådan en kværn med hele vaniljestænger i)
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

opvarm jordbærmed flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Barselskage

Barselskage

Herefter fordeles halverede jordbærtærtenog der drysses med de grofthakkede pistacienødder. Mørdejen rulles ud ogtærtefadet beklædes, hvorefter den fyldes halvt op med mazarinmassen
Frugt-tærte på mazarin bund

Frugt-tærte på mazarin bund

med lidt jordbær-sirup (kan sagtens undlades). Mår jeg tænker sommer og kage - er der helt sikkert mange af frugt involveret, så dagen kage blev en Sommertærtemed frugter og mazarin-bund
Brombærtærte med chokolade

Brombærtærte med chokolade

Kom æggeblommer, sukker, majsstivelse samt vaniljekorn i en gryde og pisk det igennem medfløden. Vend de knuste makroner ogflødeskum i cremen
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

opvarm jordbærmed flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Chokoladeganache kage med nødder

Chokoladeganache kage med nødder

Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Jordbærtærte

Jordbærtærte

Pisk fløden til skum sammen med vanilje og bland den sammen med vaniljecremen og sæt det på køl. Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteformog stik nogle huller med en gaffel
Lækre, fluffy amerikanske pandekager

Lækre, fluffy amerikanske pandekager

), tærtedagen. Hak chokoladen groft og put den sammen medfløden i en gryde. Der er en masse historie omkring den her dato, der hænger sammen med den kristne faste, men i dag er den for de fleste blevet til en hyggelig tradition, der mere handler om at spise pandekager af lyst end af nødvendighed (da mange kristne i dag ikke faster og derfor ikke skal have brugt de madvarer, der ikke holder fasten igennem)
Blommetærte

Blommetærte

Server tærten lun med vaniljesauce, is eller letpisket fløde til. Prik den med en gaffel. Blommerne kan erstattes af andre bær eller frugter
Amerikansk chokoladetærte

Amerikansk chokoladetærte

Og nu hvor vi går tiden i møde med alle de lækre bærog rabarber (som er min anden last), så skal det nok lykkes til sidst
Velkommen Hjem til Emma & Små Jordbærtærter

Velkommen Hjem til Emma & Små Jordbærtærter

Pisk fløden til flødeskum sammen med kornene fra vaniljestangen og den revede citronskal. Der var også ekstra creme, og den blev blot sat på køl og så serveret "on the side" sammen med flere jordbær, så dem der ville have mere creme eller flere bær, kunne tage det
Jordbærkage

Jordbærkage

Jordbærmedflødeog sukker, jordbærgrød, jordbærdesserter, jordbærtærte … her skal det handle om jordbærkage
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Sprød tærtebundmed en sød cremebudding med ris og vanilje. Eksempelvis er deres ”kolacz” en kage, hvis dej indeholder smør og cream cheese, som gør dejen porøs på omtrent samme måde som en tærte