tærtebund, citroncremeog italiensk marengs. Citroncremen. Tag tærten ud og dekorer den medmarengs. Udrul dejen på et let meldrysset bord og flyt den forsigtigt over i din smurte tærteform
Citroncreme. Pres den ud i en tærteformog stil derefter formen på køl i mindst ½ time. kombinationen af den sure citron og den søde marengs går man aldrig galt i byen med
Det er ikke fordi, den tager lang tid at lave, men med børn i huset og de afkølingstider, som tærten kræver, giver det på mange måder mening at lave citroncremenog mørdejen dagen før, og så bage tærtenog "samle den" dagen efter
Læg bagepapir over og fyld op med kikærterne. Brænd med en bunsenbrænder det øverste af marengsen til den er let gylden over det hele
My Sweet Little Cake
Læg et stykke bagepapir på den rå tærtebundog fyld op med tørrede bønner el. Bred marengsmassen ud over citroncremen, og sørg for, at den dækker fuldstændig og helt ud på tærtedejen