Tærte med frosne bær uden æg opskrifter

Christianshavner Tærte LCHF

Christianshavner Tærte LCHF

Desuden er en original Christianshavner tærtemedjordbær skum men jeg er mere til hindbær. Men prøv den medblåbær, brombær eller et mix af bær
Smuldretærte med frugt og bær

Smuldretærte med frugt og bær

Fordel friske eller frosnebær over æble-pære-banan blandingen. En hurtigt lavet tærtemed stor smag. Ubagt tærte
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs medæggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Sukkerfri jordbær rabarber dessert

Sukkerfri jordbær rabarber dessert

tærte. Denne dessert er uden tilsat sukker og i stedet sødet med dadler. I et glas eller en lille skål lægges først kompot, dernæst ristede havregryn og det pyntes med kokosflødeskum og friske bær
jordbærtærte med nøddebund

jordbærtærte med nøddebund

Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengs medæggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Blåbærtærte

Blåbærtærte

Men med denne danske sommer, så er en efterårskager vist også helt passende. Denne blåbærtærte af en af mine yndlingstærter
Mini fruit pies (frugttærter)

Mini fruit pies (frugttærter)

Det er de perfekte små hapsere at tage med på stranden eller på picnic i parken. Bruges frosnebær kom da lidt ekstra sukker på
Nødde-marengs med bær-skum

Nødde-marengs med bær-skum

Frådende kastede vi os over Christianshavner tærten fortærede den på nul komma fem, imens vi snakkede med munden fuld af kage, at det var en god kombi

Pink Raw Pie

Til sidst pyntes tærtenmed de blandede bær og de hakkede mandler og stilles på køl i et par timer, til den skal serveres

Jordbær-rabarbertærte

Til sidst røres æggene i under omrøring ét ad gangen sammen med melet. Denne opskrift stammer fra ”Tænd på tærter, tryl med tilbehør”, er meget let at lave og smager altid godt