Server tærtenmed en god salat. Hurra for gode tærter, der er nemme og hurtige at lave. Jeg lavede ne grov salat med stykker af blomkål, gulerod, peberfrugt, agurk, melon, tomat, basilikum, persille og lidt god olivenolie og havsalt
hytteost. Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
Bland æg oghytteostog smag til med salt, peber og chili (frisk eller pulver er lige godt) Kom en sjat mælk i, hvis du synes konsistensen er lidt for tyk
Rul den ud og læg den i en stor tærteform. Krydr med timian, salt og peber. Rengør tomaterog fennikel. november stod jeg i Kvikly i Roskilde og heppede på min kandidat til DM i Hverdagsmad
Start med at smuldr mel, smør og bagepulver. Her er det med at se på tærten. med rigeligt smør. Her skal du bruge hytteost, æg, timian, salt, peber, lidt revet ost