Tærte med kylling og champignon opskrifter

Tærte med kylling, grønne asparges og champignon

Tærte med kylling, grønne asparges og champignon

F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
Kyllingepie med Porre og Champignon

Kyllingepie med Porre og Champignon

Jeg glemte at tage et billede, da tærten var nybagt, så bær over med det lidt sammenfaldne udtryk. Stræk det lille stykke så det dækker bunden af en lille, høj, smurt tærteform eller en smurt springform
Low Carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner

Low Carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner

Dejen rulles ud med kagerulle (denne dej er lidt svær at arbejde med, derfor rullede jeg den "halvt ud" - så meget min kagerulle kunne klare - og trykkede resten "på plads" i selve tærteformen, så dejen dækkede både bund og siderne
Pi(e) Day - tærtedagen

Pi(e) Day - tærtedagen

Tærtemedkylling, grønne asparges ogchampignon. Så hvorfor ikke gribe muligheden og fejre pi day med en rigtig lækker tærte
Paleotærten i flere varianter

Paleotærten i flere varianter

Tærten er supernem og god at tage med på madpakken, kan fryses osv. Fyldet lægges i den bagte bund overhældes med æggene der er pisket sammen og toppes til slut med osten
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen medkyllingenog gulerødderne. Rør mornaysaucen sammen med lidt af kogevandet fra gulerødderne og kom saucen i tærtefadet
Kylling tærte med bacon og champignoner*

Kylling tærte med bacon og champignoner*

 Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten. Rul tærtebunden ud i et smurt tærteformog prik nogle huller i bunden
God mad og "Baby-visit";)

God mad og "Baby-visit";)

Champignonerog forårsløg snittes og kommes i tærtefadetmed dej. Start med at lave din tærtedejog kom den i et smurt tærtefad

Thaisuppe (Tom kah gai)

Plejer næsten altid at lave tærte, når vi spiser uden børnene. Smag til med fiskesauce, limesaft og sukker