F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
Jeg glemte at tage et billede, da tærten var nybagt, så bær over med det lidt sammenfaldne udtryk. Stræk det lille stykke så det dækker bunden af en lille, høj, smurt tærteform eller en smurt springform
Dejen rulles ud med kagerulle (denne dej er lidt svær at arbejde med, derfor rullede jeg den "halvt ud" - så meget min kagerulle kunne klare - og trykkede resten "på plads" i selve tærteformen, så dejen dækkede både bund og siderne
Tærten er supernem og god at tage med på madpakken, kan fryses osv. Fyldet lægges i den bagte bund overhældes med æggene der er pisket sammen og toppes til slut med osten
Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen medkyllingenog gulerødderne. Rør mornaysaucen sammen med lidt af kogevandet fra gulerødderne og kom saucen i tærtefadet