Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Spis den som den er eller med lidt kylling til. Start med at hakke løg, hvidløg, chili ogporrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
I en skål tilsættes kyllingenog den stegte løg ogporreog goudaosten og røres lidt sammen. Mens dejen bages, steg rødløg, porreog hvidløg og tilsæt karry
Det gode ved tærter er, at de kan varieres alt efter, hvad du har i køleskabet, om det så er fisk, kylling, grønsager eller ost, så kan næsten alt puttes i en frokosttærte
Jeg glemte at tage et billede, da tærten var nybagt, så bær over med det lidt sammenfaldne udtryk. Stræk det lille stykke så det dækker bunden af en lille, høj, smurt tærteform eller en smurt springform
Dejen rulles ud med kagerulle (denne dej er lidt svær at arbejde med, derfor rullede jeg den "halvt ud" - så meget min kagerulle kunne klare - og trykkede resten "på plads" i selve tærteformen, så dejen dækkede både bund og siderne
Og nu hvor jeg endelig har fundet en rigtig lækker bund (Her er den med broccoli og her medporre) som er dejlig nem, syntes jeg det er let som en leg at lave tærte
kylling, hvis du ikke er helt fortrolig med idéen om et vegetarmåltid. Må hellere stoppe med at plapre om tærteog fetadip, og i stedet give jer en opskrift, ikke
En grov tærtemed skinke, porrerog feta serveret med resten af salaten fra torsdag. Congee / asiatisk risgrød medkylling, forårsløg, soya og peanuts – for en billigere og vegetarisk version kan du undlade kylling
Tærten er supernem og god at tage med på madpakken, kan fryses osv. Fyldet lægges i den bagte bund overhældes med æggene der er pisket sammen og toppes til slut med osten
Skær timiankvistene i mindre stykker og kom dem i tærtefadet sammen medkyllingenog gulerødderne. Rør mornaysaucen sammen med lidt af kogevandet fra gulerødderne og kom saucen i tærtefadet