Tærte med marcipan og frisk frugt opskrifter

Barselskage

Barselskage

Mørdejen rulles ud ogtærtefadet beklædes, hvorefter den fyldes halvt op med mazarinmassen. Denne opskrift gav også en lille mazarintærte til fryseren, så hvis man ikke skal bruge en stor kage, så er den halve opskrift måske en god idé
5 lækre desserter til nytårsaften

5 lækre desserter til nytårsaften

Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærtemedmarcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Sød juletærte

Sød juletærte

Derfor stod jeg med både æbler ogfriske figner, der trængte til at blive spist i en fart, så jeg kastede mig ud i at improvisere en lækker frugttærte
Frugttærte

Frugttærte

) Derefter lader man bunden køle, fylder den med en creme (vanilje, chokolade eller måske jordbær hvis det er en jordbærtærte du laver) og pynte medfriske bær til sidst
Kagecreme

Kagecreme

I langt de fleste tærter ligger man først en bund af mørdej og derefter et lag mazarinmasse, når det er bagt kan der komme en god klat vaniljecreme eller hvad man ellers har lyst til ovenpå, pynte med bær og så har man en første klasses frugttærte

Æble-mandeltærte

Jeg foreslog en æbletærtemed en bund af marcipan, toppet med kanel og mandler. Lad tærten køle af og server den med græsk yoghurt, blandet med lidt vanille og toppet med granatæble eller anden flot, friskfrugt (se serveringsforslag øverst)Happy Sundays