Tilsæt æg, salt og kokosolie og pisk det sammen med en elpisker, så du får en smuldredej. – Jeg har lavet en liste med idéer i bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden med dit yndlings fyld, så vi kan inspirere hinanden
Tærteformen beklædes medtærtedejen, hvorefter overfladen prikkes med en gaffel. Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Tærtedej Bland alle ingredienserne i en skål med hænderne til en dej. Rul dejen ud eller mas den blot ud med hænderne i en springform eller et tærtefad
Tit er tærtedej fyldt med smør, hvilket jeg ikke er helt fan af, og derfor har jeg lavet denne sundere version helt uden smør, men til gengæld med skyr og en smule olie
Tryk den godt ud deri, når du lige har smurt hver enkelt for med en smule smør eller olie. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat og valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat og valnødder i overskud
Tærtedejen lavede jeg på olie i stedet for smør, da olie indeholder det gode umættede fedt, i stedet for smør som bidrager med det mættede fedt, som vi bør begrænse os på