Ingredienserne til en tærtedej er meget simple. Til denne opskrift er der brugt almindeligt hvedemel, men dette kan dog erstattes/suppleres med en grovere meltype (maks hvad der svarer til 1/3), hvis man ønsker en mere mættende/sundere udgave. Ovnen forvarmes til 200 grader, hvorefter smørret (jeg er ikke fan af margarine, men det er dog ofte lidt nemmere at arbejde med) skæres i mindre stykker og smuldres i melet, til blandingen ligner brødkrummer
Man laver dejen med kold væske og lægger den i køleskabet, som når man laver en tærtedej. Derfor har jeg til jer i dag en opskrift på nogle virkelig lækre kanelsnegle
Ingredienserne til en tærtedej er meget simple. Til denne opskrift er der brugt almindeligt hvedemel, men dette kan dog erstattes/suppleres med en grovere meltype (maks hvad der svarer til 1/3), hvis man ønsker en mere mættende/sundere udgave. Ovnen forvarmes til 200 grader, hvorefter smørret (jeg er ikke fan af margarine, men det er dog ofte lidt nemmere at arbejde med) skæres i mindre stykker og smuldres i melet, til blandingen ligner brødkrummer
Stik dem halvt ned i tærtedejen, og drys med de to spiseskefulde sukker. 200 gr blødt smør (ikke margarine) 200 gr sukker + 2 spsk4 æg200 gr hvedemel2 tsk bagepulver2 tsk vaniljesukker150 gr revet marcipan (rå marcipan)2 pærer store eller 4 små80-100 gr mørk chokolade (omkring 60%)Sådan gør du. 200 gr blødt smør (ikke margarine) 200 gr sukker + 2 spsk
Efteråret er lige på trapperne, og i dag får vi en rigtig forsmag af det. Det er gråt og vælter ned med regn, og det er en perfekt lejlighed til at gå i køkkenet og bage noget lækkert, som man bagefter kan sidde og hygge med under et tæppe i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao til
De må gerne dryppe ordentligt af i et dørslag, så vandet ikke gør tærtedejen helt våd. Det lidt specielle ved den her tærte er også, at jeg ikke laver bunden af traditionel mørdej, men laver en hurtig og nem dej baseret på olie i stedet for margarine
Tilbered tærtedejen som anvist på pakken. Smør formen og læg tærtedejen i. 3 æg1 dl mælk3 dl creme fraiche 9%2 groft revne gulerødder 1 tsk salt2 tsk karry Margarine til at smøre tærteformenOlie til at stege broccoli og squashSådan gør du