Man laver dejen med kold væske og lægger den i køleskabet, som når man laver en tærtedej. Gør det det, har det en tendens til at "koge over" inde i kagerne
Jeg serverede tærten med en kugle vanilleis til, og selv om det var en fejl, at jeg havde købt yoghurt-vanilleis, så gjorde den lidt syrlige issmag kun tærten noget godt
Tærtedej. Bland mel og flormelis og hak det sammen med det kolde smør til en grynet masse,. Tilsætæggene et ad gangen og vend derefter mel og mandler og mandelessens i
Tærtedej. Når blandingen koger, røres det sammen medæggeblommerne og hældes tilbage i gryden. Smørret smuldres ud i melet, resten af ingredienserne tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen
Tærtedej. Vi har masser af bær i haven, økologiske naturligvis og hvilken glæde det er at kunne gå ud og plukke forskellige dejlige bær til morgenmaden, kager, saft og til at gemme i fryseren
Fordel nøddecremen i tærtedejen. Først til sidst tilsætter du æg samler dejen hurtigt med dine hænder. Pisk fløden til en letpisket flødeskum og vend sammen med den kolde vaniljecreme
Det gode ved denne tærtedej er i øvrigt, at hvis det ikke lykkes at få tærtedejen op i formen i hel tilstand, er den ret nem at lappe sammen uden at det ses
Det gode ved denne tærtedej er i øvrigt, at hvis det ikke lykkes at få tærtedejen op i formen i hel tilstand, er den ret nem at lappe sammen uden at det ses