Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Fyld. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Denne tærte er toppet med valnødder, hvilket giver det crunchy element til det bløde fyld. Fyld. Det gode ved tærte er også, at det smager næsten lige så godt koldt, så resten kan du bare tage med på madpakken dagen efter
Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
Jeg har før lagt opskrifter ind på tærter. Fyld. Jeg er ikke så vild med en tærtebund lavet på smør, så derfor har jeg lavet min egen bund uden smør, men den er mindst lige så god
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
Fyld. Fordel nu fyldet på den forbagte tærtebund. 1 dl fløde (kan skiftes ud med 1 dL creme fraiche, men fløden giver bare noget til tærten). 3) Æg, creme fraiche, fløde, 1 stor håndfuld ost og krydderier piskes let sammen og hældes over fyldet tærten
Den første tærteform skal bages medfyld. Pynt med høvlet kokos. Pynt med sukker og evt. Det er ekstra lækkert at pensle kagebunden med smeltet mørk chokolade
Den er blød, cremet og dejlig karamelliserede med en knasende bund af kiks og mandler. ”Fyld”. På toppen pyntes der med banan, hvilket muligvis lyder lidt sjovt ovenpå karamel, men jeg synes egentligt den gør det meget godt, da der også er lidt syrligt fra citronsaft
Her får du en herlig, velsmagende og farverig tærte med gulerodsbund og porre-baconfyld. Sødmen fra guleroden spiller perfekt sammen med det salte fra bacon og det fløjlsbløde fra æggemassen
Prik tærtebundene, og fyld dem med sølvpapir og tørrede bønner eller tærtebagekugler. ) Derudover er det i det her tilfælde smart at have masser af tærtedej at arbejde med, da vi laver små tærter
Hvad er dit yndlingsfyld i tærter. Jeg er VILD medtærter. Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldtmed hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta