Jeg lovede at komme medopskriften på mine nemme æblemuffins, så her kommer den. Bland det brune sukker ogkanel sammen og kom lidt på toppen af hver muffins
Smelt smørret på en pande, rør sukker ogkanel ud i smørret. Karamelliserede æblermedkanel. Blød krumme, søde æbler, kanel – bare duften gør lækkersulten
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen medkanelen. Rul dem i kanelsukkeretog tryk æblerne let ned i dejen
Du kan også sagtens bruge andre nødder, tilføje tørrede frugter eller hakket mørk chokolade. I har været flere, der har efterspurgt opskriften, siden jeg teasede med et lille billede på Insta-story (@annabartels)
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æblerog marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Skræl æblerneog skær dem i små tern. Vend dem med sødemiddel ogkanel, og sæt det til side. For den fylder kroppen med god, nærende energi og mætter dejligt
Det var så dejlig nemt at jeg bare havde afmålt alle de tørre ingredienser hjemmefra, så jeg bare havde en pose blandet med - så manglede der bare smør, æblerog kondenseret mælk
Kombinationen af de syrlige æbler, smagen af marcipan fra mandelmelet, karamelsmagen fra dadlerne, den skønne sødme fra vaniljen og den krydret kanel giver en meget lækker æblekage, som i øvrigt er uden gluten, sukker og laktose
Her har jeg lavet en rigtig fugtig kanelkage som bund og så puttet æbler både i dejen og på toppen. Derudover giver de mange æbler både en god fugt og en dejlig friskhed til kagen