Tørrede æbletern opskrifter

Sprød æblegranola med kokos, mandler og tørrede figner

Morgengrød med æbletern, hak. Derefter er æblegranolaen rørt med ristede kokosflager og små stykker af tørrede figner, der giver et sødt modspil – det er helt sikkert blevet en konkurrent til den sædvanlige banan granola
Sund Æblekage

Sund Æblekage

Vend æbleternene i. Det her er en af de sunde kager. En af dem, der kan nydes på en hverdagseftermiddag med kun god samvittighed
And til juleaften

And til juleaften

Bland æbletern med hakket timian, svesker, tern af figner, tranebær og valnødder sammen i en skål. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr friske tranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr. 100 gr tørrede figner

Smagfuld spidskålssalat og lækker laks

Bland spidskål, æbletern og tørrede tranebær i en skål og pres citronsaft udover. 1 håndfuld tørrede tranebær. 1 håndfuld tørrede tranebær
Bagt æblekage-grød

Bagt æblekage-grød

erstatte rosiner med tørrede tranebær, dadler eller figner. 22 x 22 cm) med lidt kokosolie og kom æbleternene i
Bagt græskaræblesalat

Bagt græskaræblesalat

Hæld dressing eller blot olie og eddike over og pynt med kerner og friske æbletern. Så har græskarene gjort deres massive, orange indtog i supermarkederne
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

mørk chokolade og frysetørrede hindbær). kanelkrydrede æbletern. Lad dem køle let af, og pynt med smeltet, mørk chokolade og frysetørrede hindbær
Boller

Boller

I Boller kan du komme lidt af hvert – rosiner, tørrede tranebær, chokoladestykker, æbletern – eller helt undlade at komme noget i eller komme en blanding af ovennævnte i
Speltkerne-grød med æble/kanel/rosin-blanding

Speltkerne-grød med æble/kanel/rosin-blanding

Du kan selvfølgelig vælge andre frugter, bær, nødder eller tørrede frugter. Denne grød toppede jeg med en blanding af æbletern, rosiner og kanel, hvilket smagte super godt sammen med spelten

Røde sild med løg og æble

Anret salaten med sild, figner, løg og æbletern. Tag sildefileterne op, og lad dem dryppe af i en sigte