Morgengrød med æbletern, hak. Derefter er æblegranolaen rørt med ristede kokosflager og små stykker af tørrede figner, der giver et sødt modspil – det er helt sikkert blevet en konkurrent til den sædvanlige banan granola
Bland æbletern med hakket timian, svesker, tern af figner, tranebær og valnødder sammen i en skål. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr friske tranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr. 100 gr tørrede figner
Hæld dressing eller blot olie og eddike over og pynt med kerner og friske æbletern. Så har græskarene gjort deres massive, orange indtog i supermarkederne
I Boller kan du komme lidt af hvert – rosiner, tørrede tranebær, chokoladestykker, æbletern – eller helt undlade at komme noget i eller komme en blanding af ovennævnte i
Du kan selvfølgelig vælge andre frugter, bær, nødder eller tørrede frugter. Denne grød toppede jeg med en blanding af æbletern, rosiner og kanel, hvilket smagte super godt sammen med spelten