Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
frysetørredejordbær. Jeg synes han skulle forkæles lidt ekstra, så jeg i går lavede jeg de fineste små flødeboller med jordbærsmag, der udstråler forår til den helt store guldmedalje, hvis jeg altså selv skal sige det… Jeg pyntede dem med kandiserede stedmoderblomster der kombineret med den hvide chokolade, ser helt fortryllende ud
Jordbær, er for mig, indbegrebet af dansk sommer. Smagen af et solmodne jordbær, er meget svær at slå. Derfor er det om at nyde de lækre jordbær, mens de er her
Kokos, hakkede nødder, lakrids og tivoli krymmel, fryssetørrede bær. Først og fremmest har jeg lavet disse chokoladeovertrukne jordbær, som er dyppet i forskellige slags toppings, for at gøre dem lidt sjovere
"Jordbær og cornflakes med yoghurt". Jeg har i et stykke tid kigget i en lille koge bog af en art jeg har, hvor man kan få hjælp til hvilke morgenmad og aftensmad man vil lave, og der faldt jeg så over siden "Jordbær og cornflakes med yoghurt", så det tænkte jeg at jeg ville prøve at lave
Tørrede figner. Chokolade - Safran - Jordbær - Tonkabønner. Mousse af hvid chokolade og safran, på intens chokoladebund, toppet med gelé af jordbær og tonkabønner
Jeg kalder den frugtsnitter, og opskriften her er med solbær og jordbær. 4-500 g bær (jeg brugte halvt/halvt jordbær og solbær). 4-500 g bær (jeg brugte halvt/halvt jordbær og solbær)
100 g mandelmel (lav det ved at blende tørrede, smuttede mandler eller køb det i Irma eller de fleste lidt større købmænd - jeg er for doven til at lave det selv). 100 g mandelmel (lav det ved at blende tørrede, smuttede mandler eller køb det i Irma eller de fleste lidt større købmænd - jeg er for doven til at lave det selv)
Udblød de tørrede kantareller i ca en time i en skål med koldt vand. 1 glas tørrede kantareller (kan udelades). 1 glas tørrede kantareller (kan udelades)