25 g tørredekantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
stuvede kantareller. Skær kantarellerne igennem eller i kvarte, hvis de er store. stuvede kantareller. 400 g kantareller eller andre svampe. 400 g kantareller eller andre svampe
Svampesauté200 gr Karljohansvampe200 gr kantareller1 spsk smør1 skalotteløg2,5 dl fløde1 bundt estragonSalt og peberBørst Karljohansvampene og kantarellerne fri for jord og skyl dem let om nødvendigt. 200 gr kantareller
Min yndlingssvamp er karljohan, men også andre rørhatte og kantareller er fantastisk lækre. hvis du ikke selv er svampesamler, kan der lige nu købes dejlige kantareller i butikkerne
Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -og sikkert andre deler av landet også. Mens vi venter på ferskt elgkjøtt får vi klare oss med fjorårets fangst