Tørrede kantareller opskrifter

Frisk pasta med kantareller og fløde

Frisk pasta med kantareller og fløde

25 g tørredekantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
små pandekager med stuvede kantareller

små pandekager med stuvede kantareller

stuvede kantareller. Skær kantarellerne igennem eller i kvarte, hvis de er store. stuvede kantareller. 400 g kantareller eller andre svampe. 400 g kantareller eller andre svampe
risotto med kantareller og asparges

risotto med kantareller og asparges

Risotto er en fantastisk spise og i disse efterårs agtige dage, er der ikke nogen som en varm risotto med kantareller der her i september er i sæson
Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler.

Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler.

Svampesauté200 gr Karljohansvampe200 gr kantareller1 spsk smør1 skalotteløg2,5 dl fløde1 bundt estragonSalt og peberBørst Karljohansvampene og kantarellerne fri for jord og skyl dem let om nødvendigt. 200 gr kantareller
lynstegt svinekød og vilde svampe

lynstegt svinekød og vilde svampe

250g blande svampe (shitaki, bøgehatte, kantareller). En hamrende lækker og velsmagende ret fra det asiatiske køkken lavet på 25 min
menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

Min yndlingssvamp er karljohan, men også andre rørhatte og kantareller er fantastisk lækre. hvis du ikke selv er svampesamler, kan der lige nu købes dejlige kantareller i butikkerne
Lagkage med jordbær og creme

Lagkage med jordbær og creme

Udblød de tørredekantareller i ca en time i en skål med koldt vand. Hak kantarellerne og steg dem i lidt olivenolie, Krydr med salt og peber
Elggryte med sopp ✿ Naturen i en gryte !!

Elggryte med sopp ✿ Naturen i en gryte !!

Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -og sikkert andre deler av landet også. Mens vi venter på ferskt elgkjøtt får vi klare oss med fjorårets fangst
sprøde pastaskaller m svampecreme

sprøde pastaskaller m svampecreme

en håndfuld tørrede svampe. champignon, østershatte, kantareller etc. Bræk de tørrede svampe i små stykker og hæld kogende vand over