Ovntørredetomater ala soltørredetomater. ½ kg tomater (bedst med små tomater). Hvis I, ligesom jeg, er glade for soltørredetomater i salaten, i sandwichen eller som snack, har I måske også oplevet at de soltørredetomater man kan købe i butikkerne kan blive ret så kraftige i smagen og få en nærmest sej konsistens
Normalt betragter jeg ikke ligefrem tomater som vintermad. Men i en af kasserne fra Aarstiderne lå der altså nogle store dejlige bøftomater og de skulle jo bruges
Jeg har delt opskriften på disse lækre tomater et par gange efterhånden og referer ofte til dem, for de er bare så hamrende gode, at de godt kan tåle en gengivelse
Vi havde nogle cherrytomater, som lige skulle bruges inden vi tog på sommerferie, så det blev til disse ovntørredetomater, som kom i olivenolie, og kan bruges i en salat eller andre gode ting, når vi kom hjem igen
Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
MEN kære kødspisere, salat er bare så meget mere og denne opskrift med figner, lækre semidried tomater, avokado og andre lækkerier er bare én af mine mange yndlingssalater og den egner sig bestemt ikke kun til vegetarer
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørredetomater