Vær opmærksom på, at smagen af tørret stødt ingefær er lidt anderledes end smagen af den friske. I den kommende uges madpakker venter der Ingefær pølse
Smør halvdelen af ingefærmarmeladen udover stegen. Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1 lammekølle 1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfast fad. Sæt stegen i en 200 gr forvarmet ovn efter 45 minutter så tag stegen ud og pensl den med resten af ingefærmarmeladen og dryp med olivenolie
Kom de hele skiver ingefær i. Blommer 1 1/2 kg halve rengjorte fri for sten 1 flaske portvin 300 g brun farin 1 tsk lakrids pulver eller evt anis En lille knold ingefær skraldet og skåret i skiver 1/2 tsk stødt kanel eller evt kanel stænger tørret
ingefær, dadler og hvid chokolade. Hak dadler, ingefær og hvid chokolade i mindre stykker. Hæld alle de tørre ingredienser i blandingen + dalder og ingefær
½ tsk tørret estragon. Løvstikke til kogevandet)vandSovs20 g smør1 finthakket løg2 tsk karry1 æble2½ spsk hvedemel6 dl kogevand fra kødbollerne½ tsk tørret estragonSådan gør du
chili – frisk eller tørret. ½ spsk friskrevet ingefær. citrongræs – frisk eller tørret. sammen med chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik
lidt tørret/friskingefær. Jeg har tidligere lavet opskrifter med tørret frugt, fx “Den sunde havregrynskugle”, “Frugtkugler” og “Verdens nemmeste myslibarer”
Krydderier som vi danskere normalt ville putte i julesmåkagerne – nelliker, kardemomme og kanel – men også stærke ingredienser, som ingefær, chili og hvidløg