Lige lidt forsinket, har jeg fundet alle mine Maj favoritter frem. Der er ikke noget makeup relateret med denne gang, da jeg faktisk bare stortset bruger de samme makeup produkter, og mange af dem, kan i se i nogle af de tidligere månedens favoritter, indlæg
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Vegetariske risdeller med majs (til 4 personer). 300 g majs, fx drænet fra dåse. 1 stor tsk tørret timian. 1 stor tsk tørret timian
Derudover er den krydret med lidt tørret timian, røget paprika og en smule sennep. Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Et lille drys tørret stødt chili (mængde efter smag og behag). Retten har en god balance med de søde majs, den aromatiske tomat, den let bitre røde peberfrugt, den bløde milde blomkål, de friske forårsløg og de noget forskellige krydderier
tørret chili. Majs. Smag den til med paprika, salt og tørret chili. Skær majsene af kolben på langs og bland med en god klat smør, lidt salt gerne sydesalt og finthakkede urter
tørret dild. I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Spis gerne en salat med hele korn til rodfrugtmosen, fx salat af perlebyg med majs og græskarkerner. 1 spsk tørret oregano. 1 spsk tørret merian. 1 spsk tørret oregano. 1 spsk tørret merian
At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
- og mange andre gode sagerFor i forgårs fik jeg min dejlige veninde Maj til frokost. Sådanne aftaler har vi efterhånden rigtig rigtig mange af, og hvor er det bare skønt