Libanesisk tabbouleh er en meget aromatisk salat, hvor det grønne er det dominerende. Første gang jeg spiste tabbouleh var i Belgien, hvor jeg har boet
Det kunne fx være som en flæskestegssandwich, eller med en salat inspireret af en tabbouleh. En klassisk tabbouleh laves på kogt bulgur eller cous cous, masser af fintsnittede sprøde grøntsager og krydderurter
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Har tilført radisser i krydderurte-tabbouleh'en for at give den lidt ekstra. Krydderurte-tabbouleh. Server mørbrad med pommes anna, tabbouleh og rabarber
Dertil tabbouleh-inspireret bulgursalat med pandesvitsede mandler, samt ærte-bønnepuré med et twist af dild, dip med ovnbagte og soltørrede tomater, en paprikahumus og økologiske fuldkorns knækbrød
Her kommer der en klassisk salat fra Mellemøsten med quinoa i stedet for bulgur. Den friske smag fra mynte, persille og citron giver en let, men meget fyldig smagsoplevelse, som passer godt som tilbehør til et stort udvalg af retter