Tagine brug af opskrifter

Marrokansk tagine med oksekød

Hvis du bruger en stegeso, er det vigtigt at du husker og ligge den i vand en time før brug. I sidste uge, da mine forældre var på besøg, lavede vi denne lækre marrokanske tagine med oksekød og masser af marrokanske krydderier i vores nye stegeso
Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

Her er brugt hakket lammekød i stedet, som er rørt med masser af mynte og krydderier og stegt på panden inden bollerne har simret med saucen
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

bruger til madlavning i Nordafrika. Inden brug lagde jeg taginen i vand en times tid. Glasuren betyder ikke noget for brugen, kun for udseendet
Tagine med kylling

Tagine med kylling

Det betyder også at man ikke bruger særlig meget væske i retten. Tagine er en traditionel nordafrikansk ret som skal simre ved svag varme i mange timer
marokkansk bønnetagine m artiskokker

marokkansk bønnetagine m artiskokker

Nogle af dem er brugt i denne ret, men du kan sagtens udelade nogle af dem. I Marokko vil man på markedet købe friske artiskokker, men jeg tror, det bliver for besværligt for de fleste i Danmark, så jeg foreslår, at man bruger artiskokker på glas

Body Development Mentorship

InBodyscanneren giver en masse brugbare og interessante oplysninger, men i stedet for at hænge sig i fedtprocenten, bør man i stedet bruge den (og andre målinger som eksempelvis BioSignature) til at holde øje med sine fremskridt