Marrokansk tagine med lammekødboller Her er en variation over den klassiske tagine med lammekød. Kødboller. Så går du igang med kødbollerne. Form derefter til små runde kødboller og steg i olivenolie i en sauterpande, så de er brune på alle sider, men ikke er gennemstegte Lise-pigens Mad
Marrokansk mad på en kold dansk forårsdag: Tagine med fennikel og kartofler samt lammekødbollerTagine med fennikel og kartofler samt lammekødboller. Så har jeg igen kastet mig ud i at lave mad i min tagineAnne Naturglad
ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012 I Marokko får man ofte en ret, der er kogt eller dampet i den traditionelle lergryde med det koniske låg, som hedder en tagineKødfri fredag
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017 Ofte klækkes et æg ud over kødbollerne, og før retten kan serveres, skal ægget være gennemstegt inde i taginenCarrotstick.dk
Kefta Tagine med ægKødbollerne. Især Tagine er jeg glad for, fordi smagene rigtig får lov til at stå og koge ind. KødbollerAliyah Mad