Nogle gange steger jeg den på panden og andre gange kommer jeg den i ovnen i panden eller som på billedet her i min tagine eller – hvis vi er mange – i bradepanden der passer til ovnen, så bliver der en ordentlig skudefuld
Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med Ras el Hanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Klik på billedet, så får du opskriften. Her kan man købe alt fra tekrus til badekar. I den marokkanske tagine skal skallen af auberginerne have en lidt brændt smag
Okse tagine med kikærter. Jeg elsker pandekager og denne opskrift er nem og virkelig god. At lave mad i tagine er gået hen og blevet en slags "fast food" for mig
Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen
Vi faldt over butikken Harvest Wholefoods, hvor de havde alt, man kan drømme om i økologi. En omgang marokkansk ‘tagine’Improviseret, men lækker, aftensmadEn af Baths utallige kirker“Vores” søde lille Fiat 500 (og Rasmus på sin plads)