Det er én af de slags retter, hvor man ikke helt kan sætte fingeren på, hvad det lige er, som får det til at fungere så godt – men fungerer, det gør det sgu’
I ugens marokkanske tagine er der bl. citronerne skal blot ligge i saltvand nogle uger, og derefter kan man nyde den pikante skal i gryderetter og i salater
Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med Ras el Hanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Food Club i Klosterport byder på flere lækre, veganske retter på deres skiftende menukort. Hos Piccolina har de en helt vegansk menu med ni forskellige retter
tag på taginen. Tørrede frugter bruges i mange retter i Marokko. Jeg ville gerne lære at lave en ægte tagine – marokkansk gryderet – og er taget på kokkeskole i den smukke kystby Essaouira
Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen