Tagine opskrifter

Tagine med vildt

Tagine med vildt

Bland kødet med honning, ghee, salt efter smag, safran, kanel og ras el hanout i en tagine (eller stegeso, hvis du ikke har en tagine til rådighed – den burde også kunne gøre jobbet)
Marrokansk tagine med oksekød

Marrokansk tagine med oksekød

SKØN OG KRYDRET MARROKANSK TAGINE MED OKSEKØD – TILBEREDT I STEGESO. I sidste uge, da mine forældre var på besøg, lavede vi denne lækre marrokanske tagine med oksekød og masser af marrokanske krydderier i vores nye stegeso
Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Tagine med kylling og tre slags løg

Tagine med kylling og tre slags løg

Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand. På med hatten af taginen og så i ovnen ved 180 grader i 2,5-3 timer
TAGINE

TAGINE

SÅDAN EN MÅ DU EJEEn tagine er et specielt glaceret lerfad med kegleformet låg. Kendetegnet for tagine er, at råvarernes smag og aroma er bevaret
Moroccan Lamb Tagine

Moroccan Lamb Tagine

K. e. n. d. e. r. I. d. e. t. ,. n. å. r. m. a. n. p. å. e. n. k. o. l. d. d. a. g. m. e. d. b. l. æ. s. t. o. g. r. e. g. n. ,. f. å. r. l. y. s. t. t. i. l. e. n. g. o. d. o. m. g. a. n. g. s. i. m. r. e. m. a. d. M. a. d. ,. m. e. d. m. a. s. s. e. r. a. f. s. m. a. g. o. g. v. a. r. m. e. ,. s
Æggekage i ovn

Æggekage i ovn

Nogle gange steger jeg den på panden og andre gange kommer jeg den i ovnen i panden eller som på billedet her i min tagine eller – hvis vi er mange – i bradepanden der passer til ovnen, så bliver der en ordentlig skudefuld
Lammetagine med honning og grønt

Lammetagine med honning og grønt

                                                                                Pynt taginen med hakket fennikelstilke og top
Kylling med Ras el hanout

Kylling med Ras el hanout

Forleden så vi et spændende og inspirende program med Tim Vladimir, hvor han lavede marokkansk kylling i tagine
År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

Efteråret gik vi i møde med varme simreretter, blandt andet en krydrede marrokansk tagine med oksekoed, en skøn tomattærte med rosmarin og en flot pyntet chokolade banankage med chokoladecreme