Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander. Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller
Server kjøttsausen sammen med nykokt pasta, jeg brukte tagliatelle. 400 g pasta/ 16 'snurrer' tagliatelle. Det ligger litt snø igjen på de høyeste fjellene ♥ 400 g pasta/ 16 'snurrer' tagliatelle
200 g pasta, jeg brukte tagliatelle. 200 g pasta, jeg brukte tagliatelle. Jeg hadde igjen noen rester av chorizo og bacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon
måske kunne lave frisk pasta/tagliatelle af dejen og også en æggefri version. I butikken, hvor jeg. arbejder, har vi fået et gratis hæfte fra ’Ministeriet for Fødevarer, landbrug
Nej, tagliatelle al ragù. Tagliatelle skal det være (eller muligvis dens bredere ven, fettuccine). For eksempel er Pasta Alfredo (tagliatelle med en sauce af smør og parmesan) én af de mest kendte “italienske” retter i USA, mens den i Italien end ikke eksisterer
Jeg serverte den med tagliatelle. Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. Jeg er veldig glad i den syrlige smaken man får ved å blande tomatpuré med meieriprodukter og når man blander det med masse grønnsaker og mørt kjøtt så må det jo bli bra