Dressing. Dressing. 3 spsk olivenolie. 1 spsk tahin. 1) Bland cayennepeber, olivenolie, honning og hvidløg sammen til en marinade. 5) Bland dressingen til salaten. 7) Hæld dressingen over salaten, og servèr den til de færdige laksefileter 4 personer. 3 spsk olivenolie. 1 spsk tahin
olivenolie, vand, salt og peber. Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
bland tahin, kogende vand, citronsaft og honning i en lille beholder – evt. Olivenolie. kom grønkål i en stor skål og vend i salt, lidt olivenolie samt en lille sjat æbleeddike
olivenolie. I en kombination med spinat, det salte fra fetaen og det søde/syrlige fra både granatæble og tahindressingen, blev det en lækker smagssammensætning
Med den lækre humus som dressing, smager den næsten syndig, selvom den er super sund. 2 spsk tahin. 1,5 dl olivenolie. I stedet for humus kan du lave en dressing af 1/2 dl vindruekerneolie, 1 fed hvidløg og 4 spsk citronsaft. 2 spsk tahin. 1,5 dl olivenolie
salt, peber og olivenolie. Og så er jeg virkelig vild med kombinationen af ovnbagte, søde kartofler, sprøde og syrlige æbler, saltet og cremet feta og en lækker nøddeagtig tahindressing
Dressing af. Rør dressingen sammen og bland den med de revne rodfrugter. -Der er meget dressing, det gør salaten meget lækker og cremet, men du kan bruge mindre hvis du foretrækker
Det kom der den første dag en tofu scramble, serveret med kogt quinoa, ud af, og næste dag en snack-agtig aftensmad bestående af langtidsbagte gulerødder med tahin-dip og deller lavet af resterne af tofu scramble’en og quinoa’en (MUMS, de kan altså anbefales
Tilbehøret har jeg valgt at holde fuldstændig som i den traditionelle version - tomater, persille og bladgrønt,og en helt speciel dressing af Tahina, ved navn Taratour