Den femte ret – den i glasset – du kan se på billedet, er gazpacho. Tapas – opskrift. Her har jeg valgt fire klassiske, som jeg vil give dig opskriften på
For at lave disse humus tapas skal du blot tilberede humus efter din egen favorit opskrift og farve denne med rødbedesaft, som jeg har gjort på billederne (eller du kan selv vælge hvor intenst det skal være)
til ruller med fyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord. På billedet har jeg brugt vegansk smørepålæg fra Oatly, avocado og R*kt F*sk fra Astrid och Aporna
Server denne tapenade til andre lækre tapas. Opskrift til en lille skål (som vist på billedet). Så hvis du ligesom jeg, ikke er så vild med oliven, så giv denne opskrift en chance
Brug en meget generøs portion tørret dild som på billedet, du kan (næsten) ikke bruge for meget, det er hovedingrediensen i smagen – ud over fisken selv altså
Levede primært af morgenbuffet fra hotellet og så tapas resten af dagen, samt en del vino. Billedet øverst, er fra et mad marked fra Palma på Mallorca – super fedt og en stor oplevelse – elsker at kigge på mad Vi havde dejligt vejr og spiste masser af god mad hver dag
♡ Tilbragte jeg lørdag aften en masse timer med min veninde Annie i Vejle, hvor vi fik lækker tapas, dernæst sorbetis med masser af guf og en kop kaffe, som vi tog med ud til Vejle Lystbådehavn, hvor vi gik en lang tur
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed