Tåler du tapioca. ) hvad er tapioca. Tapioca er en rod, som bruges meget i det asiatiske køkken. Tapiocastivelse kan bruges på samme måde som majs- og kartoffelstivelse og kan købes i asiatiske butikker
Jeg bruger i opskriften nogle ingredienser, som du måske ikke kender - tapioca mel og xanthan gum. tapioca og xanthan gummi, men det var ikke ingredienser jeg kendte hjemmefra
Tapioca og hvidt rismel kan købes i asiatiske butikker til ca. 7,5 dl Hvidt rismel3,75 dl Tapiocamel1,6 dl Kartoffelmel0,5 spsk salt1 spsk xanthan gummiSi det hele sammen, så ingredienserne er jævnt fordelt
240 g tapioca mel130 g sorghum mel*80 g brun ris mel60 g hirse mel3 tsk bagepulver2 tsk xanthan gummi1 tsk fint hav salt3 tsk rørsukker*Jeg har ikke kunnet finde ud af hvad dette er for en type mel på dansk, men jeg vil prøve med orange Finax