Tarteletter med høns i asparges til 20 personer opskrifter

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Den overskydende suppevæske smages tilmed salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Tilsidst kommes fløden ved og saucen bringes op at koge og smages tilmed salt og peber indenkyllingekød og asparges vendes forsigtigt
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Kog op og smag tilmed salt og peber, og servér itarteletternemed en dusk friskpersille. Tilsæt også lidt fløde til du har en sauce medlige dén konsistens, som du ønsker
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ).  g
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Så hvad kan resterne bruges til, ja en af tingene er fyld tiltarteletter. Smag tilmed salt og peber. Ryst en jævning af aspargesvand og mel og tilsæt
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Suppen jævnes medmaizenatil ønsket konsistens, hvorefter asparges og kyllingtilsættes. Saucen varmes langsomt op under omøring og retten smages tilmed peber og eventuelt lidt mere salt
Høns i asparges

Høns i asparges

Der kommer stadig nye ideertil, hvad du kan fylde itarteletter, men høns – eller kyllingiasparges er stadig en hitter
Stor portion tarteletter

Stor portion tarteletter

Jeps, det gikmin mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tidsiden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tartelettermedhønsiasparges MUMS
Tærte med laks, krabbe og spinat

Tærte med laks, krabbe og spinat

Da jeg ikke er den store hverken sild- eller rugbrødsmads-spiser har jeg valgt, at vimedbringer en tærte og tartelettermed "hønsiasparges"
Suppe kogt på en stor Hopballekylling

Suppe kogt på en stor Hopballekylling

Lækker hønsekødssuppe og hønsiaspargestiltarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Hønsekødssuppe med masser af grønt

Hønsekødssuppe med masser af grønt

Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativttartelettermedhønsiaspargesbliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling
Hønsekødssuppe

Hønsekødssuppe

Vi valgte at bruge en del af kødet tiltartelettermedhønsiasparges og resten kom i suppen. Man kan vælge at bruge den med det samme med masser af grønsager i eller fryse den ned til senere brug
Tarteletter med høns og asparges

Tarteletter med høns og asparges

Smag tilmed salt, peber og muskatnød og tilsætasparges og kylling. Mælk, aspargesvand og mel rystes tiljævning og varmes op til det tykner

Høns i asparges m/ tarteletter

Hvis man har en rest tilbage, kan den serveres med små persillekartofler dagen efter. Server tarteletternemedkyllinge-stuvningen, pynt af med hakket persille eller et drys af paprika