Den overskydende suppevæske smages tilmed salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Tilsidst kommes fløden ved og saucen bringes op at koge og smages tilmed salt og peber indenkyllingekød og asparges vendes forsigtigt
Kog op og smag tilmed salt og peber, og servér itarteletternemed en dusk friskpersille. Tilsæt også lidt fløde til du har en sauce medlige dén konsistens, som du ønsker
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
Suppen jævnes medmaizenatil ønsket konsistens, hvorefter asparges og kyllingtilsættes. Saucen varmes langsomt op under omøring og retten smages tilmed peber og eventuelt lidt mere salt
Jeps, det gikmin mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tidsiden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tartelettermedhønsiasparges MUMS
Lækker hønsekødssuppe og hønsiaspargestiltarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativttartelettermedhønsiaspargesbliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling
Vi valgte at bruge en del af kødet tiltartelettermedhønsiasparges og resten kom i suppen. Man kan vælge at bruge den med det samme med masser af grønsager i eller fryse den ned til senere brug
Jeg vilsige, at det er en anderledes version af tartelettermedhøns og asparges. lige en hønsebouillon-terningi sammen med vandet, for at få ekstra meget smag
Hvis man har en rest tilbage, kan den serveres med små persillekartofler dagen efter. Server tarteletternemedkyllinge-stuvningen, pynt af med hakket persille eller et drys af paprika