Tempura rejer opskrifter

Hjemmelavet sushi

Hjemmelavet sushi

En klar favorit og et must herhjemme er tempurarejer. Jeg har én gang forsøgt mig med en hjemmelavet tempuradej, men jeg synes ikke der var den store forskel på den og på den i pulverform som man køber i butikkerne
Sød chilisauce

Sød chilisauce

Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Sød chilisovs

Sød chilisovs

Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Indbagte rejer (Goong Tod )

Indbagte rejer (Goong Tod )

Mange kender det fra Japan, hvor man kalder det tempura (hvilket det også kan findes som i Thailand)
Husmor-sushi

Husmor-sushi

Men en bøf i fine skiver, en japansk omelet, kogte rejer eller rejer i Tempura er altså også godt. Man kan få færdig pulver til Tempura-dejen
Bento Box - Sushi dagen-derpå

Bento Box - Sushi dagen-derpå

Rejer i Tempura smager mærkeligt nok også fortræffeligt koldt, dagen efter. Siden jeg nu synes dette her er en fabelagtigt god idé, har jeg naturligvis anskaffet mig den perfekte Bento Box, som både er rummelig, luft- og vandtæt og har tilhørende accessoirer som bestik og sammenklappelige spisepinde, der kan passes usynligt ind under det øverste låg, samt små bægre med låg til soya og saucer