En klar favorit og et must herhjemme er tempurarejer. Jeg har én gang forsøgt mig med en hjemmelavet tempuradej, men jeg synes ikke der var den store forskel på den og på den i pulverform som man køber i butikkerne
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Sesam/tempura-rejer. Bland tempura, sesamfrø, æg og vand til en lidt klumpet dej. Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Rejer i Tempura smager mærkeligt nok også fortræffeligt koldt, dagen efter. Siden jeg nu synes dette her er en fabelagtigt god idé, har jeg naturligvis anskaffet mig den perfekte Bento Box, som både er rummelig, luft- og vandtæt og har tilhørende accessoirer som bestik og sammenklappelige spisepinde, der kan passes usynligt ind under det øverste låg, samt små bægre med låg til soya og saucer