For nogle år siden var jeg på en rigtig skøn rejse i Thailand med tre venner. Her er en rigtig lækker vegetarisk thai-ret, som smager lige præcis som det jeg prøvede i Thailand
Vi skal et smut til Asien og spise pad thai med kylling, grøntsager og peanuts. En super comfort food ret til denne kolde tid er speltotto (risotto med perlespelt), og det er heldigvis, hvad menuen står på i dag
Skal I have en omgang thaimad, er Bird Thai Restaurant i Chinatown byens bedste sted. Food Hallen. Op denne kæmpe familiejede restaurant serveres alverdens lækre klassikere inden for det thailandske køkken
Skråt overfor lå der et street food område, som var super hyggeligt at spise på om aftenen. og helt tilfældigt ligger den ene af øens to ATM’s i en nybygget kiosk og cafe (men noget af det eneste gode kaffe vi fik i Thailand) lige udenfor vores hotel
Den slags er alt for dyrt derhjemme, så her er jeg altså blevet fast læser af den indiske version af bladet Good Food (dog skrevet på engelsk), som bliver produceret af BBC
Thai Rød karry med kylling. At lave mad i tagine er gået hen og blevet en slags "fast food" for mig. 1-2 spsk Thai red curry paste , alt efter hvor stærk man vil ha' den (kan evt. 1-2 spsk Thai red curry paste , alt efter hvor stærk man vil ha
1/4 finthakket rødkål1 bundt hakket (thai)basilikum2 spsk sesamfrø2 spsk solsikkekernerDressing. Her til aften lavede jeg rødbedebøffer med udgangspunkt i denne opskrift fra Green Kitchen Stories