Du kender sikkert også til at ty til hakketoksekød, når det skal gå lidt hurtigt. Her får du en idé til en thaiinspireret ret, som er lige så nem, men meget anderledes, når man har brug for lidt variation
Chili concarne, kylling i pesto, thai duck, det hele var der og det var lækkert. Crispy, blød kartoffel med fyld af hakketoksekød & spidskål, vendt sammen i en spicy-nødde ‘sauce’
) Ønsker du retten med svinekød skal du istedet sige “Moo”, eller med oksekød. Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakketoksekød med en dåse hakkede tomater i). Indisk, thai og italiensk er på Top 3-listen, så jeg lavede en ordentlig omgang gammeldags spaghetti bolognese, så der kunne fryses ned til ham også, så vi altid har mad på lager til ham. 450 g hakketoksekød. 300 g hakket kalv og flæsk. 1 stort løg, finthakket. 450 g hakketoksekød. 300 g hakket kalv og flæsk. 1 stort løg, finthakket
Friskrevet parmasanost 500 g hakketoksekød 1 tsk. løg 3 stk fed hvidløg 2 stk røde chili (de almindelige fra supermarkedet, ikke de små thai) 2 dåser hakkede tomater 2 spsk
Thai Beef Salad. 500 g hakketoksekød. 500 g hakketoksekød. For lang tid siden så jeg en opskrift, der mindede om denne i et blad og skrev med det samme ideen ned
Penang er det thailandske navn for retten. Også denne ret passer rigtig godt sammen med den stærke thailandske salat med agurk og retten serveres selvfølgelig sammen med ris
Oksekød med østerssauceThaimad serveres ofte hos os. Vi holder meget af de forskellige smagsindtryk og det er relativ let at gå til plus at der som regel er en masse grønsager i de thailandske retter