J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Massaman karry stammer fra det sydlige Thailand og er oprindeligt en muslimsk ret. (dette er ikke en del af den originale Thailandske ret, men tit en stor succes her i Danmark)
pad thai med kylling. Jeg har lidt en forkærlighed for Asien, og det gælder både kulturen, klimaet og især den asiatiske mad, der nok er mit favoritkøkken (tæt forfulgt af det indiske og italienske)
Da jeg godt kan lide stærk mad, brugte jeg riiiiiigelig med chili (mere end i opskriften). Jeg har tidligere lavet en ThaiKylling i RødKarry med ret god smag
Så hvis du kan lide stærk mad, så er det lige noget for dig. Tilsæt kyllingetern og vend dem godt ind i karry pasten og steg dem til de får en hvidlig farve
Og det er absolut ikke tilfældet med thaimad. ½ aubergine (er du i en specialbutik kan du med fordel vælge en håndfuld thai auberginer alt efter størrelsen)
kylling (eller andet kød). gul karry pasta. Tilsæt den gule karrypasta og rør godt rundt. Det er næppe nogen hemmelighed at der i Thailand findes en lang række forskellige typer karry og at de 3 største er Gul karry (Yellow Curry), RødKarry (Red Curry) og Grøn Karry (Green curry). Gul karry er nok min favorit, i hvert fald når vi snakker de her 3 typer karry. chili, fiskesovs, Gul karry, kaffir limeblade, kaffir limeskal, kokosmælk, kokossukker, kylling, rejer, rørsukker, sød basilikum, Yellow Curry 2 spsk gul karry pasta. 500 gr kylling (eller andet kød)
karry (prøv Thai yellow curry fra Santa Maria – den er rigtig lækker). Jeg selv er ikke udpræget begejstret for ris, grøn peber, chili eller karry så overraskelsen var til at føle på, da mine smagsløg erklærede sig direkte uenige med min hjerne, omkring hvilke madvarer jeg kan lide og ikke kan lide