Pad thai med kylling. Den marokkanske kylling er til gengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”
Dette er min yndlings Thai ret som også er rigtig nem at lave. Pad Thai ca. 4 personer· Thai ris nudler (3-5mm)· Olivenolie· 1 pakke frisk tofu· 1 Kinesisk purløg eller forårsløg i tynde skiver· 1-2 fed presset hvidløg· 1 Gulerod tynde strimler· 1 rød peber i strimler· 1 zucchini i strimler· 2 kyllinge fileter i strimler og/eller en håndfuld pillede rejer· Citron saft fra en ½ citron· 2-4 spsk. Pad thaisovs· Fiskesovs· Soja· Salt & Peber· Chili flager/pulver· 1 ÆgGarnering. Tilsæt Pad Thaisovs, soja, fiskesovs, citron5
Spurgte i thai markedet, men kom hjem med en der var meget tynd og som ikke smagte "rigtigt". Jeg har spist dem med noget meget rødt "fiskesovs" både i Føtex og Asian Mix i KBH, men nu vil jeg lave dem selv, og kan simpelthen ikke finde den sovs nogensteder