Thailandsk wok kokosmælk opskrifter

Varm nudelsalat med thailandsk peanutsauce

Varm nudelsalat med thailandsk peanutsauce

Jeg koger ikke mine nudler, da de gerne skal være let underkogte, når de tilsættes til woken, så de kan ristes med og blive lidt sprøde frem for smattede i det færdige resultat
grøntsager i rød thaicurry

grøntsager i rød thaicurry

Noget af det gode ved en thailandsk curry er, at man kan vælge lige netop de grøntsager, man kan lide – eller som man har liggende
Thailandsk Blomkålscurry

Thailandsk Blomkålscurry

Start med at varme en stor wok eller pande op (du kan senere hælde indholdet i en stor gryde hvis du får pladsmangel)
Pad thai med kylling og rejer

Pad thai med kylling og rejer

Retten kaldes Pad thai og er meget populær i det thailandske køkken. Varm olien i en wok og kom kyllingen i
Grøn Thai Karry

Grøn Thai Karry

En thailandsk karry ret, skal ikke misforstås med krydderiet karry. I en stor gryde eller wok varmes olie (bunden skal være dækket med et godt lag olie)

Rød Thai karry

Og det er forresten denne soyasovs jeg plejer at bruge i mine thailandske retter. Varm en wok op med olie, rød karry paste og ca
Grøn karrysuppe med kylling og spidskål

Grøn karrysuppe med kylling og spidskål

(Kan spises i alle faser af South Beach kuren og får du fat i det rigtige thailandske grønne karrypasta og de fine små røde thai chillier er den ikke for sarte sjæle
Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Opskrift Tom kha gai, Tom kha kai, thailandsk kylling i kokosmælk og galanga. ”Tom kha kai” eller ”Tom kha gai” er en spicy thailandsk hønsekødssuppe indeholdende galanga
rødbeder i krydret kokossovs

rødbeder i krydret kokossovs

Rist fennikel, spidskommen og kardemommefrø i en dyb, tør pande (gerne en wok), indtil de begynder at dufte