Opskrift. Jeg har længe ønsket mig at lave en rigtig kalkun på grill, så da datteren hjemvendt fra staterne synes vi skulle lave thanksgiving-middag var jeg på
Kalkunen var en lækker rullesteg af kalkunbryst fyldt med persille og bacon. Dog kunne jeg ikke finde den præcise opskrift, så min er en løs fortolkning af det samme tema
Du kan også hakke den i farsen når du skal fylde kalkunen til Thanksgiving eller jul. Den svinemørbrad du får opskriften på her, er tilberedt i ovnen, men jeg har lige marineret den først
Vi fik selvfølgelig også dessert i form af tærte til Thanksgiving i weekenden. Vi endte faktisk med at få den til eftermiddagskaffe - vi vidste nemlig af erfaring at vi ville være for mætte efter kalkun til at nyde en dessert
Jeg lavede den aftenen i forvejen, så ligesom med porchettaen blev den villet ind i madpapir og derefter et viskestykke og lagt i køleskabet til dagen efter, det ville jeg nok ikke have gjort hvis thanksgiving var en fridag
I USA serverer man stuffing til både Thanksgiving og jul. Stuffing var oprindelig et brødfyld, som man fyldte i kalkunen, men de fleste laver det som et tilbehør - sandsynligvis fordi det er så godt, at der skal rigelige mængder til
Thanksgiving turkey (kalkun steg opskrift)Opskrift på langtigsstegning af Thanksgiving turkey dinner – traditionel amerikansk Thanksgivingkalkunopskrift Flagskibet i den traditionelle amerikanske