Theboller opskrifter

Skotske theboller

Skotske theboller

Disse skotske theboller er næsten en institution i Skotland, de oftest brugt til morgenmaden og serveres stortset altid med et spejlæg til
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

Sådan for at blande det sunde og det usunde, har jeg her lavet en super grov bløddej, pga. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Blommemarmelade med vanilje

Blommemarmelade med vanilje

Til blommecupcakes skal der bruges blommemarmelade. Men blommemarmelade er ikke bare sådan lige at opdrive
Ugens tysker

Ugens tysker

Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet

Lemon curd

Man kan lægge kager sammen med det, man kan glaserer kager med det, man kan bruge det i cupcakes og frosting eller man kan bruge det som en slags marmelade til scones eller theboller
Theboller

Theboller

Dejen til theboller kan laves dagen før, eller samme dag. Jeg synes dog at theboller gerne må være store, men bare vær opmærksom på, at bollerne er velvoksne

the-boller

Theboller. varm mælk og udrøres gæren i mælk,. de øvrige ingr. æltes i. dejen stilles. til hævning i 30. min. form til boller, der stille på en bage-