VIETNAMESISK NUDELSALAT M. GRILLEDE TIGERREJER OG SPRØDT GRØNT (BUN TOM NUONG) Efter tilberedning skyldes nudlerne grundigt i koldt vand. prøv den enten som forret, hovedret eller let frokost detvildehvidlog.dk
Røget laks fra egen røgovn, sådan! 1:3 Laks - Tigerrejer - Æble. Frissé salaten skylles i koldt vand, og de fine og helt lysegrønne blade plukkes fra Gourmet Diner
Kammuslinger & Ærter Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Frissé skylles i koldt vand og de fine lysegrønne blade plukkes af Gourmet Diner
Gris i spanske klæder 2:3 Laks - Tigerrejer - Æble. Stilles i køleskab indtil de er helt kolde. Forret. Stilles i køleskab indtil de er helt koldeGourmet Diner
Anden & Teologerne! Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg. Læg kødet på en kold pande og tænd på mellemhøj varme Gourmet Diner
Kammuslinger & Ærter Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Frissé skylles i koldt vand og de fine lysegrønne blade plukkes af Gourmet Diner
Banh tom - rejekager med sød kartoffel og gurkemeje De kan både bruges som forret eller bare som en lille ret, da man i Vietnam spiser mange små retter ofte i stedet for større retter som i Danmark Smølfines blog
FRUTTITEKET - ANMELDER: Grill-Bar, Århus Den anden del af os, fik hvidløgsgrillede tigerrejer i en salat. En koldkold februar aften besluttede vi os for at komme ud i det Århusianske, for at spise F R U T T I T E K E T