Lav dernæst marinaden. Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Min veninde fik pankopanerede tigerrejer med aioli og friske urter. Forretten jeg fik var carpaccio, super lækkert tyndtskåret oksekød med en slags marinade over samt salat og syltede løg
Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind. Jeg har lavet retten både med kylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt
Men denne marinade er bare så god sammen med dem. Jeg har altid været storforbruger af rejer, i særdeleshedtigerrejer, men de sidste par måneder har jeg faktisk indtaget forsvindende små mængder
Varm kylling og tigerrejer til tigerrejerne er blevet lyserøde i lidt olie på en varm pande. Læg kyllingstykker og rejer i en marinade af chilisauce, limesaft og hvidløg
Til marinaden. Selve marinaden skal bestå af fiskesauce og tamarindesaft (kan evt. Bland marinaden. Si vandet fra nudlerne og kom den ned i den varme wok og hæld marinaden over