Denne flotte farverige salat serverede jeg til mit mexicanske farsbrød, men det kan fint spises bare som en selvstændig salat, den mætter dejligt da der er både bønnerogris i
Bønnerneog chokoladen runder den af tilsidst. Tilsæt spidskommen, kanel, koriander, hvidløg og chili. Ellers må man spise lidt ekstra creme fraiche til, det dulmer smagsløgene
Man tilsætter ofte ris, gryn eller små pasta for at strække sin pot au feu. Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Asiatisk mad har utrolig mange goder at byde på, hvis man bevæger sig væk fra det friturestegte og tør og kaste sig ud i krydderier og grønsager man måske ikke helt har prøvet før, jeg indrømmer gerne at jeg i starten var en smugle skeptisk over at skulle blande ingefær og lime i min mad, men i disse retter hvor soja og lidt stærkere krydderier ofte inden går, for vi en perfekt sammensætning, af det salt, syrlige, stærke og søde og det pifter virkelig retterne op, så hold dig endelig ikke tilbageog prøv at kast dig ud i det asiatiske køkken
Servér sambaren med lidt frisk koriander og giv løskogte røde eller sorteristil, evt. Det tror jeg ikke går i Danmark, så jeg har valgt at lade ugens sambar være en hovedret, som spises med tilbehør af ris eller andre kogte korn, fx spelt eller perlebyg
Hak løgene ogtilsæt dem. Svits til løgene er gyldne. Servér retten med kogte brune ris med bønner – eller en salat med bønner, fx store hvide bønner eller kidneybønner