Tilbehør til frikadeller opskrifter

Frikadeller

Frikadeller

Der kan være flere på samme ”pande”, de passer sig selv så du kan tilberede noget lækkert tilbehør imens, og du sparer også fedtstoffet – hvis du ikke bruner dem på panden først
Frikadeller

Frikadeller

Server med stuvet spidskål eller jeres eget favorit tilbehør. Grundfarsen er egentlig den samme som til kødbollerne til fx boller i karry, dog uden spidskommen
Græske frikadeller

Græske frikadeller

Tilbehørtil græske frikadeller. Form farsen tilfrikadeller med en ske, og steg dem i kokosolie på en pande, til de er gennemstegte
Vilde Frikadeller

Vilde Frikadeller

Ingrendienserne blandes og sættes til hvile eventuelt imens man laver tilbehør. Frikadellerne har en rig smag og farsen er tilpas fed til at give en saftig og velsmagende frikadelle
Frikadeller med Lun Rødbedesalat

Frikadeller med Lun Rødbedesalat

Frikadeller kan de fleste lide, og de er nemme at variere tilbehørettil. olie til stegning. Vend frikadellerne med feta, pinjekerner og basilikum og server med frikadeller og brød
Spidskålssalat

Spidskålssalat

Således smager den skønt til alt fra gode, gammeldags frikadellertil sommerens grill-eskapader, eller den kan spises som den er som en frokostanretning
Boller i karry

Boller i karry

Tilbehør. Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren
Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadellertil vegetariske deller
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Tilbehør. stegt kød eller frikadeller med godt brød til. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Tilbehørtiltunfrikadeller. Det kommer de ikke til at nå op på med disse tunfrikadeller. Smør eller margarine og olie til stegning