Der kan være flere på samme ”pande”, de passer sig selv så du kan tilberede noget lækkert tilbehør imens, og du sparer også fedtstoffet – hvis du ikke bruner dem på panden først
Server med stuvet spidskål eller jeres eget favorit tilbehør. Grundfarsen er egentlig den samme som til kødbollerne til fx boller i karry, dog uden spidskommen
Ingrendienserne blandes og sættes til hvile eventuelt imens man laver tilbehør. Frikadellerne har en rig smag og farsen er tilpas fed til at give en saftig og velsmagende frikadelle
Frikadeller kan de fleste lide, og de er nemme at variere tilbehørettil. olie til stegning. Vend frikadellerne med feta, pinjekerner og basilikum og server med frikadeller og brød
Vegetar frikadellerne kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehørtil en hovedret til aften
Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. Opskriften med palmekål er jeg blevet inspireret til flere steder fra
Således smager den skønt til alt fra gode, gammeldags frikadellertil sommerens grill-eskapader, eller den kan spises som den er som en frokostanretning
Pisk dressingen sammen og stiltil side. Spinat frikadeller med sund kartoffelsalat. En utrolig lækker salat, hvor den ristede seranoskinke lige sætter prikken over i’et
Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadellertil vegetariske deller
Tilbehør. stegt kød eller frikadeller med godt brød til. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg